FUNKSIYANI HOSILA YORDAMIDA TEKSHIRISH VA GRAFIGINI YASASH - Mamadaliyeva Sohibaxon; Ikromova Zuhra; Muhtorova Mohira (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Geometriya materiallarini o‘rganish jarayonida o‘quvchilarda ziyraklik, diqqat rivojlanadi. Har bir o‘quvchining qobiliyati, sezgilari va o‘zlashtirishi o‘ziga xos hamda bir-biriga o‘xshamasdir. Maqolada funksiyani hosila yordamida tekshirish va grafigini yasashni o‘qitish metodikasi haqida so‘z yuritiladi.