CHET TILLARINI O’QITISH METODIKASI - Turdaliyeva Odina; Odilova Ziyodaxon (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chet til o`qitish metodikasi haqida, uning fan sifatida rivojlanish tarixi, chet til o`qitish metodikasida qo`llanilayotgan zamonaviy metod turlari va ulardan foydalanish xususida so`z boradi.