ZAMONAVIY RAQAMLI TEXNALOGIYALAR ORQALI MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH - Aripova Surayyo Iminovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida zamonaviy raqamli texnologiyalardan samarali foydalanish hamda ta’lim jarayonida qo‘llash haqida aytib o‘tilgan.