USMON NOSIR MILLATIMIZNING ASL FARZANDI OTASHIN SHOIRI - Yunusova Shaxnoza Qobiljonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Namanganda tug’ilib xalq nafasini kuylagan ijodkor asarlarida qo’llangan badiiy san’atlar tahlili, yozuvchi mahoratiga bo’lgan tashbehlar, ”Norbota’’, “Naxshon” dostonlariga fikrlar yoritilgan.