MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA GIMNASTIKA MASHG’ULOTLARINI SAMARALI TASHKILLASHTIRISH MASALASI - Kamchiyev Salimberdi Khudayberdievich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kunning dolzarb masalasiga aylanib borayotgan sog’lom turmush tarzini shakllantirish, bolalarni yoshlikdanoq jismoniy tarbiya va sport mashg’ulotlariga qiziqtirish, sportning gimnastika turini rivojlantirish, maktabgacha ta’lim muassasalarida gimnastika mashg’ulotlarini shakllantirish, mashg’ulot o’tkazish joyini to’g’ri tanlash haqida so’z boradi.