O'SIMLIKLAR FILOGENEZI - Хo'jamova Shohista Eltayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada organik olam filogenezining umumiy tavsifi, o‘simliklar filogenezi, o‘simliklarning vegetativ organlari filogenezi, o‘simliklarning generativ organlari filogenezi, tabiatning o‘simliklarga ko‘rsatgan ta’siri, filogenezni tavsiflovchi evolyutsiyasi to'g'risida to'liq bayon qilingan.