O‘ZBEK TILIDAGI AYRIM MURAKKAB TARKIBLI GEMERONIMLARNING LISONIY XUSUSIYATLARI - Yuldashev Otabek Toshpo‘lat o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada o‘zbek tili gemeronimlarining tarkibiy tuzulishlari, jumladan, murakkab tarkibli gemeronimlarni misollar vositasida tahlil qilingan.