AVMU MOSH NAVLARIDA FITOVAK IMMUNOSTIMULYATORINI QO‘LLASH - Abdug‘aniyeva Yulduz Azamat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Buxoro viloyatining o‘tloqi-allyuvial tuproq sharoitida moshning AVMU navlaridan Fitovak immunostimulyatorining ijobiy deb topilgan me’yori qo’llanilganda, tajriba variantlarida nazorat variantlarga nisbatan barg sathining ortishi hamda mazkur variantlarda hosildorlikning ortishi aniqlandi.