SHARQ MUTAFAKKIRLARINING OILA PEDAGOGIKASIGA OID FIKRLAR - Pirnazarova Asal (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada oila pedagogikasi borasida sharq mutafakkirlarining oila, oilada farzand tarbiyasi, ota-ona va farzand munosabatlari va ularning burch-vazifalari bayon etilgan.