HARBIY SOTSIOLOGIK HOLAT - Erejepova Sayora Tileumuratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annototsiya: Ushbu maqolada harbiy sotsiologiyaning vazifalarini jamiyatda qanday o‘ringa egaligini va shu bilan birga harbiy xizmatchilarning vazifalari haqida bilib olasiz.