DIGITAL FOTOLARDA BINAR NOMUZLARNING NIQOBLARINI YARATISH - Xаkimov Bаxtiyorjon Bаxromjon oʻgʻli (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada shikastlangan raqamli fotosuratlardagi nuqsonlarning ikkilik niqoblarini yaratish muammosini hal qilish uchun neyron tarmog'ini o'qitish natijalari tasvirlangan.