ANIQMAS INTEGRAL VA UNING TATBIQLARI - Ergashov Nurbek (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Kirish: Aniqmas integral matematikaning asosiy bo‘limlaridan biri bo‘lib, funksiyalarni differensiallash jarayoniga teskari bo‘lgan integrallash jarayonini o‘rganadi. Ushbu maqolada aniqmas integralning asosiy tushunchalari, hisoblash usullari va ularning amaliy tatbiqlari haqida batafsil ma'lumot beriladi.