KASB – HUNAR MAKTABLARIDA YO‘L HARAKATI XAVFSIZLIGI FANINI AHAMIYATI - Xakimov Rahmatullo Mashrabovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada kasb – hunar maktablarida yo‘l harakati qoidalari va xavsizligi fanining o’qitishning ahamiyati, dolzarb masalalari haqida yoritilgan.