ISROIL VA HAMAS O‘RTASIDA OLIB BORILAYOTGAN KURASHDA QO‘LLANILAYOTGAN QUROL-ASLAHALAR - Abdukarimov Farxodjon Maxammatalievich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur tezisda Yaqin Sharqda ro`y berayotgan Isroil hamda HAMAS kuchlari o`rtasida olib borilayotgan to`qnashuvlarda qo`llanilayotgan harbiy qurol-aslahalar, texnikalarning o`ziga xosligi ko`rib chiqiladi.