BOSHLANG’ICH SINFLARDA “TARBIYA” FANINI O’QITISHNING ZAMONAVIY USULLARIDAN FOYDALANISH - L.Mamadaliyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada boshlangʼich sinflarda tarbiya fanini oʼqitishda o‟qituvchilarning darslarda pеdagogik tеxnologiya, boshlangʼich sinflarda interfaol metodlar va ta'limiy oʼyinlardan, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish oʼquvchilarni mustaqil fikrlashga, ijodiy izlanish va mantiqiy fikrlash doiralarini kengaytirish bilan birga ularni darslarda oʼrganganlarini hayot bilan bogʼlashga, qiziqishlarini oshirishga yordam beradigan fikrlar bayon qilingan.