O'ZBEKISTON: YANGI DAVRNING ISLOHOTLARI VA YANGILIKLARI - Ostonova Fotima Zubaydillayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
O'zbekiston Respublikasi so'nggi yillarda katta o'zgarishlar va islohotlar jarayonida rivojlanmoqda. Prezident Shavkat Mirziyoyev boshchiligidagi bu islohotlar mamlakatning iqtisodiy, siyosiy va ijtimoiy hayotida sezilarli o'zgarishlar olib kelmoqda. Ushbu maqolada Prezident, xalq qabulxonalari, jurnalistlar va boshqa soha vakillarining O'zbekiston rivojiga qo'shayotgan hissalari haqida so'z yuritiladi. Maqolada turli fakt va dalillar asosida O'zbekistonning bugungi kunda erishgan yutuqlari va kelajakdagi rejalar haqida so'z yuritiladi.