MEHNAT FAOLIYATINING SHAKLLANISHI - Zaretdinova Nesibeli Kurbanbaevna; Erejepova Sayora Tileumuratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ja‘miyatimizdagi mehnat faoliyati, xotin-qizlar bandligi, ularning ish bilan taminlanishi haqidagi ma`lumotlarga ega bo‘lamiz. Xotin-qizlarning bandligi yoki ish bilan taminlanishining ahamiyatga ega ekanligi haqida ham so‘z boradi.