DEVIANT XULQ-ATVOR SOTSIOLOGIYASI - Erejepova Sayora Tileumuratovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada deviant xulq-atvorning jamiyatda shakillanishi, olimlarning deviant xulq-atvorli shaxslar haqidagi fikrlari bilan tanishib o‘tasiz.