TUPROQQA ISHLOV BERADIGAN, O‘G‘IT SOLIB, URUG‘ EKADIGAN KOMBINATSIYALASHGAN QURILMA - Qo‘chqorov Ziyodjon Karimovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Respublikamizda takroriy ekinlarni yetishtirishda vaqt, mehnat va energiya sarfini qisqartirish, resurslarni tejash, yangi ekish texnologiyalari va ish unumi yuqori texnik vositalarni ishlab chiqish, ekiladigan tuproqqa minimal ishlov berish va urug‘larni daladan bir o‘tishda ekish, qisqa vaqt, kam mehnat va energiya resurslarni tejaydigan, bir necha texnologik jarayonlarning bajarilishini ta’minlaydigan kombinatsiyalashgan agregatlarni ishlab chiqish borasida keng ko‘lamli chora-tadbirlar amalga oshirilib, muayyan natijalarga erishilmoqda.