OʻZBEK TILINING TARIXI VA HOZIRGI KUNDAGI OʻRNI - Choriyeva Gulchehra Umbar qizi; Shermatova Umida Sapayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’zbek tilining tarixi, rivojlanish bosqichlari , dunyo tillari va laxjalar, milliy tilni o’qitishning afzalliklari hamda buning muhim ahamiyatga egali yoritib berilgan.