AKTIV SOVUTISH ORQALI FOTOELEMENTLARNI FOYDALI ISH KOEFFITSIENTINI OSHIRISH - Umarov Shukrulloxon Sherali o‘g‘li; Po‘latov Adhamjon Soliyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada quyosh panellarini ishlash prinsipi va foydali ish koeffitsientini haqida malumot berilgan. Bundan tashqari quyosh panelarini foydali ish koefitsientini oshirish usullari haqida so‘z yuritilgan.