TARIX DARSLARINI OʻTISHDA ZAMONAVIY OʻQITISH TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - K.Muhammadiyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Maqolada tarix darslari samaradorligini oshirish uchun o’quvchiga yondashish usullari va texnologiyalari xorijiy va mahalliy manbalar asosida bayon etilgan. Tarix o’qitish metodikasining rivojlanish tarixi va bugungi istiqbollari tahlil qilingan.