"OʻZBEKISTONNING ENG YANGI TARIXI" FANINING MAQSAD VA VAZIFALARI - K.Muhammadiyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonning eng yangi tarix fanining maqsadi va vazifalari haqida soʻz yuritdik.Nega aynan Oʻzbekistonning eng yangi tarixi ekanligi va qanday oʻzgarisjlar qoʻshilganini yoritib berishga harakat qildik.va bu fannibprganishning nazariy-uslubiy asoslarini keltirdik