TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INTERFAOL USLUBLAR VA PEDAGOGUK TEXNOLOGIYALAR - Shokirova Sevara (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda mustaqil taraqqiyot yo’lidan borayotgan mamlakatimizning uzluksiz ta’lim tizimini isloh qilish va takomillashtirish ,yangi sifat bosqichiga ko’tarish ,unga ilg’or pedagogik va axborot texnologiyalarini joriy qilish orqali ta’lim samaradorligini oshirish daavlat siyosatining ustuvor yo’nalishlaridandir.