ЎЗБЕКИСТОНДА ЭЛЕКТРОН ТИЖОРАТ РИВОЖЛАНИШИ: ҲУҚУҚИЙ ЖИҲАТЛАРИ ВА ХАЛҚАРО ТРЕНДЛАР - Абдураззокова Нозима Ахмаджон қизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация. Мақолада рақамлаштириш шароитида электрон тижоратнинг ривожланиш динамикаси кўриб чиқилади. Бу жараёнга таъсир кўрсатадиган ҳуқуқий жиҳатлар ва халқаро тенденцияларга эътибор қаратилади. Шунингдек, мақолада Ўзбекистонда электрон тижоратни ривожлантириш учун қонунчилик асослари муҳимлигига урғу берилади.