GOSPITAL TA’LIMDA FIZIKA FANINI O‘QITISHNING INTERFAOL USULLARI - Xoliqulova Dilnoza Sheraliyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqoladagi gospital maktablarda fizika fanini o‘rgatishda bilim berishning noan’anaviy va an’anaviy hamda zamonaviy innovatsiyalarni qo‘llash yordamida o‘quvchilarda fizika fanini kundalik faoliyatda qo‘llashni, fanlarni o‘rganish va ta’lim olishni davom ettirish, turli o‘qitish metodlaridan foydalangan holda o‘tish uchun zarur bo‘lgan bilim va ko‘nikmalar tizimini shakllantirish va shu bilan birga o‘qitish metodlari klassifikatsiyasi, zamonaviy va ilg‘or pedagogik texnologiyalar yoritilgan.