ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ТОМОНИДАН ЖИНОЯТЛАРНИ ФОШ ЭТИШ БЎЙИЧА ЎТКАЗИЛАДИГАН ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ТАДБИРЛАРНИ ҲУҚУҚИЙ ТАРТИБГА СОЛИШДАГИ АЙРИМ МУАММОЛАР - Рахимхўжаев Рустам Нишонхўжаевич; Сафаров Эркин Насиллоевич (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Мақолада тезкор-қидирув тадбири тушунчаси ва мазмунига соҳа олимларининг билдирга фикр ва мулоҳазалари ўрганилган ҳамда таҳлил қилинган, шунингдек, тадқиқот натижалари ва амалий тажрибани таҳлил қилиш орқали тезкор-қидирув тадбирига хос белгилар кўрсатиб берилган.