XORIJIY TIL TA’LIMIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Muhammadjonova O‘g‘iloy Bahodirjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, xorijiy davlatlardagi ta’lim tizimi shuningdek, bu davlatlarda ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlar va texnologiyalarning qay darjada qoʻllanishi hamda bu islohotlarning samarali tomonlari haqida va yurtimizda va xorijiy ta’lim tizimidagi ta’lim sifatlarining bir- biri bilan uzviy bog’liqligi haqida keng ma’lumotlar berilib oʻtilgan.