TIRNOQGUL O‘SIMLIGINING DORIVORLIK XUSUSIYATLARI VA DORI TAYYORLASH USULLARI - M.U.Quyliyeva; Mo’minboyev D. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Maqola shuni ko‘rsatadiki tirnoqgul o‘simligining dorivorlik xususiyatlari va o‘simlikdan tayyorlangan turli xil maxsulotlarni ishlatilishi va turli soxalarda qo’llash yo‘llari yoritilgan