DORIVOR ACHCHIQ SHUVOQ O‘SIMLIGINING SHIFOBAXSHLIK XUSUSIYATLARI VA UNDAN OQILONA FOYDALANISH - M.U.Quyliyeva; Umarxujayev M. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Maqolada achchiq shuvoq o‘simligining o‘ziga hosligi va o‘simlik kimyoviy tarkibi boyligi, shifobaxshligi, oziq-ovqat, kosmetologiya, xalq tabobati va rasmiy tibbiyotda foydalanish yo‘llari keltirilgan.