MUG‘QAL’A ARXEOLOGIK YODGORLIGINING O‘RGANILISH TARIXI - Ra’no Ergasheva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Namangan viloyatining Kosonsoy shahrida joylashgan Mug‘qal’a arxeologik yodgorligining o‘rganilish tarixi tahlil qilingan.