GOSPITAL TA’LIMDA TABIIY (SCIENCE) FANLARNI O‘QITISHNING INTERFAOL USULLARI - Alimova Nigora Israilovna; Sag‘dullayev Quvonchbek Akmal o‘g‘li; Xoliqulova Dilnoza Sheraliyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada gospital maktablarda tabiiy (science) fanlarni o‘qitishda noan’anaviy va an’anaviy hamda zamonaviy innovatsiyalarni qo‘llash yordamida o‘quvchilarda tabiiy fanlarni kundalik faoliyatda qo‘llashni, fanlarni o‘rganish va ta’lim olishni davom ettirish, turli o‘qitish metodlaridan foydalangan holda o‘tish uchun zarur bo‘lgan bilim va ko‘nikmalar tizimini shakllantirish hamda zamonaviy va ilg‘or pedagogik texnologiyalar yoritilgan.