JAMIYATDA OILA FARZAND TARBIYASINING ASOSIY BO‘G‘INI - Eshmurodov Nabillo Ibodulla o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola oilada farzand tarbiyasida yuzaga keladigan muammolarni oldini olish mavzusida davlat kelajagining ustuvor yo’nalishi sifatida yondashilgan bo‘lib, farzand tarbiyasi muammosi bugungi kunning eng dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi. Farzand tarbiyasi nafaqat bugunimiz balki ertamiz hamdir, va tahlilda shu mavzu yoritilgan.