ELITA SUZUVCHILAR UCHUN CHIDAMLILIK VA TIKLANISH STRATEGIYALARINI OSHIRISH: SUV OSTI MASHG'ULOTLARI VA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH - Satbayeva Azada Daryabayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz elita suzish dunyosini ko'rib chiqamiz, ishlashni oshirishda chidamlilik va tiklanish strategiyalarining muhim ahamiyatini o'rganamiz. Innovatsion suv osti mashg'ulotlari texnikasidan tortib texnologiyaning eng so'nggi yutuqlarigacha biz elita suzuvchilar muvaffaqiyatiga hissa qo'shadigan asosiy komponentlarni ochamiz.