TOSHKENT SHAHAR YASHNAOBOD YUMANIDA 2021-2023-YILLARDA AMALGA OSHIRILGAN TASHABBUSLI BYUDJETLASHTIRISH JARAYONI - Nomozov Nurbek; Jurayev Umarali (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Toshkent shahar Yashnabod tumanida 2023-2024 yillarda tashabbusli byudjetlashtirish jarayonida ajratilgan mablag’lar miqdori va amalga oshirilgan loyihalar tahlil qilingan.