INSON SALOMATLIGIDA DORIVOR O’SIMLIKLARNING XUSUSIYATLARI - M.U.Quyliyeva; Mo’minboyev D. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson salomatligi, dorivor o‘simliklarning dorivor organlari va hususiyatlari, inson salomatligida ularning tutgan o‘rni va ahamiyati haqida qisqacha ma’lumot berilgan.