MA’RIFATPARVAR AJDODLARIMIZ MEROSI BIZ UCHUN IBRAT MAKTABIDIR - Panjiyeva Roxila; Sh. Tuychiyeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jadidlar to’g’risida va hozirgi hayotimiz to’g’risida qisqacha ma’lumot beriladi