TOG`LI HUDUDLARDA QISH SHAROITIDA OMON QOLISH - Toshev Farrux Habibulloyevich; Safarov Yusufali Bahodirovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola tog'li hududlarda qish sharoitida omon qolish uchun muhim strategiya va texnikani o'rganadi. U boshpana qurish, yong'inni boshlash, navigatsiya, oziq-ovqat va suv ta'minoti va ekstremal ob-havo sharoitlari bilan shug'ullanish kabi muhim jihatlarni qamrab oladi. Munozara nazariy tushunchalarni amaliy qo'llanmalar bilan birlashtirib, zamonaviy omon qolish vositalarini va an'anaviy bilimlarni ta'kidlaydi.