OYANIW DÁWIRI AVANGARDIST KOMPOZITORÍ KARLO DJEZUALDO - Dauletbaeva Gúlxumar; Charshemov Jamil (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotaciya: Bul maqalada ullı italyan kompozitorı Karlo Djezualdo de Venozanıń ómir bayanı hám dóretiwshiligi. Sonya-aq nege onı óz dáwriniń avangardist kompozitorı dep atılıwınıń sebeplerin kórip, talıwlap shıǵılǵan.