INTEGRO-DIFFERENSIAL TENGLAMALAR - Maxammatqulov Fazliddin; Bobomurodova Lola Valijonovna; Saparova Guljanat Yerbayevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada differensial va integral tenglamalar yechimlarining ayrim usullari qaralgan. Tenglamada funksiya va uning hosilasi hamda integrali birgalikda kelsa integro-differensial tenglamaning xususiy usuli keltirildi.