NAFAS OLISH SISTEMASI - Xatamova Gulnora Egamnazarovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada 8-sinf o‘quvchilarida biologiya fani mazmunini va o‘quvchilarda sog‘lom turmush tarzini rivojlantirish, nafas olish sistemasi yuzasidan umumiy fikrlar keltirilgan.