PIRLS DASTURI ASOSIDA OʻQUVCHILARDA OʻQISH VA MATNNI TUSHUNISH KOʻNIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Xolmuratova Gulnoza Abduqahhor qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o'rta ta'lim maktablarining boshlang'ich sinf o'quvchilarini PIRLS xalqaro tadqiqotga tayyorlash masalalari haqida ma'lumotlar va shuningdek bu borada amalga oshirilishi kerak bo'lgan ishlar ham ko'rsatib o'tilgan.