IBN SINONING TIBBIYOT SOHASIGA QO'SHGAN BEQIYOS HISSASI - Sa'dullayeva Shamsiyabonu Muxiddin qizi; Shonazarova Nodira Xudoyberdiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Abu Ali Ibn Sinoning hayot yo’llari va sharq tibbiyoti ilm faniga qo’shgan beqiyos hissasi haqida so’z boradi.