BOLALARDA VA KATTALARDAGI AUTIZM BELGILARI - Abduxoshimova Zuxra Davronjon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Autizm turlari va tasnifi, Bolalarda va kattalarda autizm belgilari va sabablari, Bolalarda autizm diagnostikasi, autizmni davolash haqida fikrlar boradi.