LOGOPED KIM? - Mansurjonova Nafisa Abdurahim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola logopediya fani qanday fan va bu fanning logoped o’qituvchisi kimligi,uning ish faoliyati nimalardan iboratligi,logoped qanday o’quvchilar bilan ishlashi haqida tushuncha berilgan.