CHEXOV HIKOYALARINING AHAMIYATI - Olimjonova Zarnigor; Najmiddinova Sarvara Samariddinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Anton Chexovning ijodi, ayrim hikoyalari, jumladan “Garov” hikoyasi va uni adabiy ta’limda o‘qitish haqida ayrim mulohazalar bildirilgan.