AMALIY MASHG`ULOTLARNI TASHKL ETISH SHAKILLARI VA METODLARI - G’ulomov Shoxobbos Sherali o’g’li; Barziyev Dilshod Sadirdinovich; Ibragimov Shuhratbek Shukuraliyevich; Abdurahmonova Rohilaxon Solijonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada amaliy mashg`ulotlarni tashkil etish shakillari va metodlari haqida bayon qilingan. Amaliy mashg`ulotlarni tashkil etishda an’anaviy ta’lim berish usullari to`g`risida tavsiyalar ishlab chiqilgan.