QADIMGI SHARQ MAMLAKATLARIDA DAVLAT VA HUQUQ RIVOJLANISHINING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Ahmadjonova Shahnozahon Yarqinovna; Tursunov Farxad Ermakbaevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anontatsiya:Ushbu maqolada Sharq mamlakatlari davlati va huquqi , davlatning kelib chiqishi rivojlanishi,xususiy mulrchilikning shakllanishi,Sharq mamlakatlarining yutuqlari haqida so`z boradi..