MO’MINJON TOSHQIN - JADID ADABIYOTINING SO’NGGI VAKILI - Sherg’oziyeva Gulnozaxon Adaxamjonovna, (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada jadidchilik namoyanlaridan biri, jadidchilik adabiyotining so’ggi vakilllaridan biri Mo’minjon Muhammadjov hayotiy faoliyati, o’zbek adabiyoti tarixida tutgan o’rni xususida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, adibning tahsil yillari, ilmiy faoliyati, ijod yo’li masalasiga alohida e’tibor qaratilgan