QO’SHTEPA TUMANI SUV RESURSLARIDAN QISHLOQ XO’JALIGIDA OQILONA FOYDALANISH - Abdurahimov Fazliddin Homidjon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2023)
Mamlakatimiz mustaqillikni qo’lga kiritgan ilk kunlardan boshlab qishloq xo’jaligini rivojlantirish suv resurslaridan oqilona foydalanish maqsadida ko’plab dasturlarni amalga oshirdi. Shu bilan birga, qishloq xo’jaligida suv tejovchi texnologiyalardan foydalanish uchun, ko’plab investitsiyalar jalb qilindi.